Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki mahdolliset toimintaamme liittyvät tärkeät yhteystiedot. Sivulta löytyy niin toimiston kuin myymälän tiedot sekä aukioloajat. Listattuna on myös sosiaalisen median eri tilit sekä mahdolliset avoimet työpaikat. Voit myös aina kysyä mikäli on mitään kysymyksiä mielessä tai jättää haluamaasi palautetta.

Toimisto

Osoite:

Lelukatu 3 A 04310 Leikkilä

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Scanditoy@Scanditoy.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: Suljettu

Myymälä

Osoite:

Lelukatu 3 B 04310 Leikkilä

Puhelin:

09 – 123456 / 045 – 123456

Sähköposti:

Myymälä@Scanditoy.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La 10:00-14:00
Su: 10:00-14:00

Työpaikat

Kasvava tiimimme kaipaa myös aina tietyin välein uusia ammattilaisia kokoonpanoon. Mikäli etsimme uusia tekijöitä porukkaan niin löydät niistä tiedot tältä sivulta sekä tietenkin sosiaalisesta mediasta. Kannattaa seurata etenkin sosiaalista mediaa mikäli olet etsimässä uutta työtä tai harkitsemassa työn tai alan vaihtoa.

Voit myös aina lähettää avoimen hakemuksen joko kirjeitse tai sähköpostilla vaikka avoimia paikkoja ei avoimena juuri näkyisikään. Paras ja toimivin keino on tulla käymään tiloissamme ja pudottaa CV ihan henkilökohtaisesti. Näin saamme samalla nähdä sinut sekä vaihtaa muutaman sanasen. Tällä keinolla jäät varmasti paremmin mieleen ja muistamme sinut uusia tekijöitä etsiessä.

Sosiaalinen media

Löydät meidät myös laajasti eri sosiaalisen median alustoilta. Käy laittamassa tilimme seurantaan niissä palveluissa joita itse käytät. Saat niiden kautta paljon hauskaa tietoa meidän päivittäisestä toiminnasta sekä lelukaupan arjesta. Tileillä on myös jatkuvasti hauskoja kilpailuja sekä arvontoja, joista voi voittaa itselleen mukavia tuotepalkintoja.

Facebook.com/Scanditoy
Instagram.com/Scanditoy
Twitter.com/Scanditoy
Pinterest.com/Scanditoy
Linkedin.com/Scanditoy

WhatsApp: 045 - 123456

Kysyttävää

Mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme liittyen niin olethan yhteydessä. Autamme erittäin mielellämme kaikissa toimintaamme sekä tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Laita viestiä tulemaan tai tule käymään tiloissamme niin jutellaan lisää.

Palaute

Olemme myös vahvasti eteenpäin menevä yritys ja haluamme kehittää palveluitamme jatkuvasti. Tästä johtuen sinun palaute onkin erittäin tärkeässä roolissa. Oli sinulla sitten positiivista, negatiivista tai kehittävää palautetta niin kaikki otetaan suurella ilolla vastaan.

Parhaat palautteet tullaan taatusti palkitsemaan, sekä sallittaessa julkaisemaan sosiaalisen median tileillä.