Tuotteet

Valikoimastamme löytyy valtava määrä erilaisia tuotteita sekä leluja. Valikoimassa on myös paljon erilaisia leikkimiseen sekä lasten touhuihin liittyviä oheistuotteita. Valikoimamme on laadukas ja erittäin laaja ja sitä kasvatetaan jatkuvasti mahdollisuuksien mukaan.

Nuket

Lapset ja etenkin tyttölapset rakastaa erilaisia nukkeja. Niitä meiltä löytyy taatusti jokaiseen makuun ja lähtöön ja myös sellaisia, jotka soveltuu pojillekin. Tule tutustumaan lastesi kanssa valtavaan nukkejen valikoimaan myymäläämme. Myymälässä on suorastaan oma maailmansa, joka on täynnä erilaisia ja kokoisia nukkeja.

Autot

Jos lähtökohtaisesti tytöt tykkää nukeista, niin pojat on sitten niitä autoilla päristelijöitä. Tähän tarkoitukseen myymälästämme löytyy myös täysin oma alueensa, joka on täynnä erinäköistä ja kokoista autoa. Mikä hienointa niin autoja voi myös kokeilla myymälässä ja niillä on täysin sallittua myös leikkiä. Auto-osaston lattia on kokonaan omaa pientä maailmaa, joka on täynnä taloja sekä autoteitä, joilla lapset voi halutessaan leikkiä.

Legot

Legot on sellainen ajaton koko perheen suosikki. Legoja on aina ollut, niillä on aina leikitty ja niillä tullaan varmasti myös aina jatkossakin leikkimään. Legoilla leikkiminen on erittäin kehittävää niin lapsille kuin miksei aikuisillekin.

Tulkaa myymälään ja napatkaa sopivat Legot niin lapsille kuin aikuisillekin ja lähtekää viettämään yhteistä aikaa kasauksen parissa.

Playmobil

Valikoimassamme on myös Legojen sukulaisia tai oikeastaan kilpailijoita, eli Playmobil tuotteita.

Tule tutustumaan näihin mahtaviin ja ajattomiin leluihin, jotka on osin Legojen kaltaisia, mutta kuitenkin täysin omanlaisiansa. Moni on jo pienenä näillä leikkinyt ja nyt sinunkin lapsesi voi leikkiä samoilla leluilla.

Älypelit

Erilaisia älyä vaativia sekä kehittäviä pelejä löytyy valikoimastamme myös reilusti. Näissä on oikeastaan sama asia, että niitä löytyy jokaiseen ikäryhmään aina vauvasta vaariin.

Tulkaa poimimaan muutama erilainen pulmapeli ja ratkokaa niitä yhdessä vaikka siellä kesälomalla mökkimaisemissa, kun sattuu olemaan sadepäivä. Mikä sen mukavampaa yhteistä ajanviettoa, kuin pohtia kuinka se älypeli oikein toimii ja ratkeaa.

Tässä mainittuna vain muutamia tuoteryhmiä laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme. Ryhmiä tullaan lisäämään reilusti sivuille, kunhan sisältöä saadaan tuotettua. Parhaiten pääset tutustumaan valikoimaamme tilaamalle esitteemme tai sitten tulemalla myymälään tutkimusmatkalle.